Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, jaki system pod tego lapka? Ma Core 2 Duo T7200 na pokładzie, 2 GB Ramu i ATI Radeona X2300. Myślałem nad Thin PC, tylko czy będzie działał tam Office 2007, czy 2010? Czy lepiej jakiegoś Dream OS'a 32 bit postawić?

Opublikowano
51 minut temu, mrpawel321 napisał:

Hej, jaki system pod tego lapka? Ma Core 2 Duo T7200 na pokładzie, 2 GB Ramu i ATI Radeona X2300. Myślałem nad Thin PC, tylko czy będzie działał tam Office 2007, czy 2010? Czy lepiej jakiegoś Dream OS'a 32 bit postawić?

2010 działa, jak działa nie będę pisał.

Opublikowano
Godzinę temu, jarexpol napisał:

2010 działa, jak działa nie będę pisał.

hmm, jeżeli office na Thin PC działa, no to zdecyduje się raczej na Thin PC, tylko z wersją Office'a 2007, żeby to jakoś w miare działało, dzięki

Opublikowano
2 godziny temu, mrpawel321 napisał:

Mam tego lapka z t7300, 4GB ram, wrzuć w niego ssd i kolejne 2gb ramu a spokojnie postawisz na nim 8.1, a w obecnym configu raczej xp 

Opublikowano
6 minut temu, M4T napisał:

Mam tego lapka z t7300, 4GB ram, wrzuć w niego ssd i kolejne 2gb ramu a spokojnie postawisz na nim 8.1, a w obecnym configu raczej xp 

to ma być raczej komputer do przeglądania internetu, jakaś minimalna praca w office i to tyle, dlatego nie chce w niego inwestować

Z kolei że to dla starszej osoby ma być, no to raczej poczeka sobie na czasy ładowania z tego co widziałem na filmach, to Thin PC bierze z 300 mb ramu, także mysle, że te 2 gb wystarczą do przeglądarki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie