Freqman Opublikowano 17 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2020 Witam Posiadam Dell Chromebook 3180. Gdy go zakupilem posiadal Windows 10, jednakze przymulal. Przeinstalowalem na Chromium. Ale z jakiejs przyczyny niebylo dzwieku z glosnikow/na sluchawkach. I jednak chcialbym wrocic do Windowsa. Procesor:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Taktowanie procesora:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Liczba rdzeni procesora:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pamięć RAM:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dysk:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co polecicie??
rrroberto Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Miałem na takim zwykłą 10. Ale to była katorga. Teraz jest 8.1 bez przeróbek, jest lepiej. Generalnie wg. mnie to zabawka, a nie sprzęt do jakiejkolwiek pracy.
Freqman Opublikowano 18 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 5 godzin temu, rrroberto napisał: Miałem na takim zwykłą 10. Ale to była katorga. Teraz jest 8.1 bez przeróbek, jest lepiej. Generalnie wg. mnie to zabawka, a nie sprzęt do jakiejkolwiek pracy. Wiadomo że niezawojuje się na Nim niewiadomo co... Ale mi głównie służy do przeglądania Internetu, Muzyka lub pod Tv podpinam. Powiedz mi tylko sterowniki do 8.1 ogarniałeś przez Program Ściągający Sterowniki??
WinXFan Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, Freqman napisał: Wiadomo że niezawojuje się na Nim niewiadomo co... Ale mi głównie służy do przeglądania Internetu, Muzyka lub pod Tv podpinam. Powiedz mi tylko sterowniki do 8.1 ogarniałeś przez Program Ściągający Sterowniki?? kto się bawi w takie programy. model laptopa do wyszukiwarki i na stronę producenta
rrroberto Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2020 Sterowniki brałem z: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
razor1995 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 kto się bawi w takie programy. model laptopa do wyszukiwarki i na stronę producentaDo Chromebooków nie masz sterowników na stronie producenta [emoji90]Ba, żeby wgrać Windows czy Linux musisz flashować Coreboota.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
WinXFan Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 14 godzin temu, razor1995 napisał: Do Chromebooków nie masz sterowników na stronie producenta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ba, żeby wgrać Windows czy Linux musisz flashować Coreboota. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk to czemu laptop według autora pierwszego postu przyszedł z 10tką?
razor1995 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 Pewnie ktoś wgrał już zmodyfikowany BIOS i zainstalował Win10. Pomyśl.
Freqman Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 W dniu 18.12.2020 o 08:11, rrroberto napisał: Miałem na takim zwykłą 10. Ale to była katorga. Teraz jest 8.1 bez przeróbek, jest lepiej. Generalnie wg. mnie to zabawka, a nie sprzęt do jakiejkolwiek pracy. To polecicie jakiś system, prócz Windowsa 8.1?? 15 minut temu, razor1995 napisał: Pewnie ktoś wgrał już zmodyfikowany BIOS i zainstalował Win10. Pomyśl. Z tego o ile orientuje się, to Bios zmodyfikowany jest. Bo jak pisalem przy zakupie byl zainstalowany Windows 10, ale slabo użytkuje się 10tke...
JARST Opublikowano 19 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 14 godzin temu, razor1995 napisał: Do Chromebooków nie masz sterowników na stronie producenta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ba, żeby wgrać Windows czy Linux musisz flashować Coreboota. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk całkowicie sie z tym zgadzam...chociaz ?????
Freqman Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2020 3 minuty temu, JARST napisał: całkowicie sie z tym zgadzam...chociaz ????? Owszem, do Chromebooków niema na stronie producenta Sterowników. Ale są tylko pod Windows 10 sterowniki
Rekomendowane odpowiedzi