Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Posiadam Dell Chromebook 3180. Gdy go zakupilem posiadal Windows 10, jednakze przymulal. Przeinstalowalem na Chromium. Ale z jakiejs przyczyny niebylo dzwieku z glosnikow/na sluchawkach. I jednak chcialbym wrocic do Windowsa.

Procesor:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Taktowanie procesora:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Liczba rdzeni procesora:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Pamięć RAM:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Dysk:[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Co polecicie??
Opublikowano
5 godzin temu, rrroberto napisał:

Miałem na takim zwykłą 10. Ale to była katorga. Teraz jest 8.1 bez przeróbek, jest lepiej. Generalnie wg. mnie to zabawka, a nie sprzęt do jakiejkolwiek pracy. 

Wiadomo że niezawojuje się na Nim niewiadomo co... Ale mi głównie służy do przeglądania Internetu, Muzyka lub pod Tv podpinam. Powiedz mi tylko sterowniki do 8.1 ogarniałeś przez Program Ściągający Sterowniki??

Opublikowano
Godzinę temu, Freqman napisał:

Wiadomo że niezawojuje się na Nim niewiadomo co... Ale mi głównie służy do przeglądania Internetu, Muzyka lub pod Tv podpinam. Powiedz mi tylko sterowniki do 8.1 ogarniałeś przez Program Ściągający Sterowniki??

kto się bawi w takie programy. model laptopa do wyszukiwarki i na stronę producenta

Opublikowano
kto się bawi w takie programy. model laptopa do wyszukiwarki i na stronę producenta

Do Chromebooków nie masz sterowników na stronie producenta [emoji90]

Ba, żeby wgrać Windows czy Linux musisz flashować Coreboota.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
14 godzin temu, razor1995 napisał:

Do Chromebooków nie masz sterowników na stronie producenta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

to czemu laptop według autora pierwszego postu przyszedł z 10tką?

Opublikowano
W dniu 18.12.2020 o 08:11, rrroberto napisał:

Miałem na takim zwykłą 10. Ale to była katorga. Teraz jest 8.1 bez przeróbek, jest lepiej. Generalnie wg. mnie to zabawka, a nie sprzęt do jakiejkolwiek pracy. 

To polecicie jakiś system, prócz Windowsa 8.1??

15 minut temu, razor1995 napisał:

Pewnie ktoś wgrał już zmodyfikowany BIOS i zainstalował Win10.

Pomyśl.

Z tego o ile orientuje się, to Bios zmodyfikowany jest. Bo jak pisalem przy zakupie byl zainstalowany Windows 10, ale slabo użytkuje się 10tke...

Opublikowano
14 godzin temu, razor1995 napisał:

Do Chromebooków nie masz sterowników na stronie producenta [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

całkowicie sie z tym zgadzam...chociaz ?????

Opublikowano
3 minuty temu, JARST napisał:

całkowicie sie z tym zgadzam...chociaz ?????

Owszem, do Chromebooków niema na stronie producenta Sterowników. Ale są tylko pod Windows 10 sterowniki

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie