Thieme Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 Witam, chcę kupić dysk m2 tylko nie wiem który wybrać, żeby pasował do mojego laptopa. Czy ten dysk będzie pasował ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] chyba, że macie coś do polecenia w tej kwocie. Dołączam zdjęcia modelu + wejścia. Bardzo będę wdzięczny za pomoc. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
brygada69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 Fajnie, że dałeś zdjęcie modelu karty Wi-Fi intel 7265ngw Cytuj
Thieme Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 Teraz, brygada69 napisał: Fajnie, że dałeś zdjęcie modelu karty Wi-Fi na 1 zdjęciu jest model. Chyba, że ja się pomyliłem :/ Cytuj
brygada69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 Tak to jest model karty Wi-Fi Cytuj
Thieme Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 2 minuty temu, brygada69 napisał: Tak to jest model karty Wi-Fi GL753V to jest model karty wi-fi ? Cytuj
brygada69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 OK powinienem spojrzeć bardziej na prawo. Dysk który wymieniłeś będzie pasował Cytuj
Thieme Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, brygada69 napisał: OK powinienem spojrzeć bardziej na prawo. Dysk który wymieniłeś będzie pasował oki, dziękuję. Czyli śmiało zamawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi