MUSASHI Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2020 Witam, mam pytanie jak można w tym modelu laptopa wyłączyć podświetlenie klawiatury która sama automatycznie zmienia jej kolor za każdym razem na inny a jest ich trzy ??? Oraz jak wyłączyć także na stałe logo które też świeci zmieniając kolory i pulsując z przodu obudowy gdzie z drugiej strony jest ekran i jeszcze pasek też tak pulsujący z przodu ??? Będę wdzięczny za pomoc w rozwiązaniu problemu gdyż jakoś nie mogę sobie z tym poradzić. System operacyjny jaki jest zainstalowany na laptopie to Windows 10 Professional wersja 20H2 a kompilacja 19042.630. Cytuj
m4s Opublikowano 24 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2020 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
MUSASHI Opublikowano 24 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2020 Witam ponownie, dziękuję bardzo za szybką reakcję oraz perfekcyjną pomoc w rozwiązaniu wyżej opisanego problemu. Po zastosowaniu się do instrukcji dołączonej w linku wszystko już jest po mojej myśli, działa bez zarzutu. m4s lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi