Jump to content

STEROWNIKI do ADAPTERA XBOX ONE PAD NA WINDOWS 7 . to DZIAŁA!

Recommended Posts

Posted

maxresdefault.jpg.e6ea8b76b5e17038144b8d54d4d0162d.jpg

Dosłownie przed chwilą znalazłem działające sterowniki z adapterem bluetooth pod windows 7.

Wszystko należy zrobić wg. instrukcji podanej w paczce z linkiem.  Treść "readme" jest po rosyjsku.

Krótko...

Najpierw upewnić się czy są zainstalowane te poprawki:  KB2670838    KB3033929    stąd można pobrać :  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

a potem to:  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]   i [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Na koniec podłączyć adapter od pada zostanie wykryty jako "XBOX ACC" .

Zainstalować ręcznie sterowniki z paczki i wybrać mimo to kontynuuj.

Jakby coś wyskoczyło nie tak to jeszcze raz powtórzyć parowanie pada z adapterem. Mi za drugim razem zatrybiło. Było tam też coś że w razie czego zmienić typ połączenia na hid jakby coś nie stykało, jest w readme. :) 

Mam nadzieję że pomogłem.

Oryginalny link do tematu :  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

bezpośredni link do paczki:  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Grałem teraz w janosika ze steama nareszcie bez kabla.