gasparus Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Witajcie, czy macie jakieś sprawdzone sklepy z "realnymi cenami" (tzn. żeby nie było - miliony monet za sprzęt wyglądający jak wyciągnięty z elektrośmieci) " za sprzęty poleasingowe/używane,? Czy lepiej poszukiwać od osób prywatnych na jakimś OLX / Allegro? Jakie macie doświadczenia w tej kwestii? Dodam, że np. interesowałyby mnie sklepy z ofertą głównie np. na ThinkPady albo na przyszłość też coś z MacBook Air albo czymś z ich stajni. Cytuj
m4s Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Do pracy zdalnej ostatnio kupiłem takie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tanio nie jest, sprzęt prawie nowy. gasparus lubi to Cytuj
Jaro070 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Kupowałem w AMSO i mogę polecić, można też odebrać laptopa osobiście w kilku miastach i sobie od razu obejrzeć czy stan się zgadza z opisem. gasparus lubi to Cytuj
gasparus Opublikowano 6 Listopada 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 1 godzinę temu, Jaro070 napisał: Kupowałem w AMSO i mogę polecić, można też odebrać laptopa osobiście w kilku miastach i sobie od razu obejrzeć czy stan się zgadza z opisem. A no w AMSO nawet kupowałem i prywatnie i do firmy kiedyś (akurat stacjonarki DELL optiplexy bodajże 990, albo coś takiego). Także też mogę sam polecić, ale nie wspominałem, żeby się nie sugerować z góry i żeby nie było, że jakieś reklamy Cytuj
rrroberto Opublikowano 7 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2020 Popatrz comtrade.pl, sck.pl. gasparus lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi