razor1995 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Cześć, da mi ktoś instrukcje jak przeportowac CyanogenMod na Galaxy Core Plus SM-G350 ? Fabrycznie telefon ma 4.2.2 z nakładką Samsunga, który chodzi dość średnio. Dodam, że mam źródła ze strony opensource Samsunga. Jakby coś - mogę wrzucić na mega. Specyfikacja - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Bardzo podobny jest Trend Plus,na który jest Cyanogen, różnią się właściwie tylko przekątną ekranu (przy identycznej rozdzielczości) i brakiem NFC w Trendzie. Chodzi mi również o dodanie obsługi OTG, z tego co wiem - trzeba przekompilować kernel. W telefonie jak narazie mam roota i CWM Recovery. Cytuj
lukashoss Opublikowano 14 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2016 Kolego a możesz opisać jak tego samsunga zrootowałeś? Dodam że moja wersja modemu do nieszczęsna G350XXUANB1 której do tej pory po wielu próbach nie udało się zrootować. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi