Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Jaki dobrać system do Hykker Hello, który miał win 10?
Pobrany obraz ze strony Microsoft nie obsługuje mi w ogóle sterowników:

- dźwięku

- dotyku (jak zadziała to sobie klika w innym punkcie, niż dotykam ekranu przez co skalibrować nie mogę)

- brak wielu codeców

- brak wifi

- brak czytnika linii papilarnych

itp.

Doda, że oryginalne sterowniki ze strony producenta, to śmiech na sali, bo nawet się nie instalują, albo wyrzuca, że mój sprzęt nie spełnia wymagań, albo po prostu nie działają po instalacji.

P.s najbardziej zależy mi, aby to działało jako przenośny tablet, na którym mogę włączyć serwer, poklikać na ekranie.

Opublikowano

10 godzin temu, bunio1 napisał:

Mam podobny złomik kiano slimnote i używam tego systemu,

u mnie wszystkie sterowniki działają bez problemu.

Niestety, ale nadal nic, może coś w biosie trzeba przestawić? Pierwszy raz nie mogę sobie poradzić z instalacją sterowników, czy samego systemu, instaluje nawet bez wifi, a bez wifi nie zrobię nic, jedynie ubuntu, ale na ubuntu nie działa ekran dotykowy, na którym mi zależy

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
50 minut temu, MarcinGX napisał:

Sterowniki do pobrania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Niestety, ale właśnie te Sterowniki nie chcą się zainstalować, żaden. Instaluje je poprzez menadżer urządzeń oczywiście.

Opublikowano

Z dotykiem rozwiązałem i wifi.

Dla potomnych:

podłączyłem telefon pod komputer z udostępnianiem internetu przez usb. dzięki temu połączyłem się z internetem, pobrałem driver easy i udalo się zainstalować wszystko prócz dźwięku, niestety nie mogę poradzić sobie ze sterownikiem. 

Aby działał dotyk trzeba zaktualizować  przez driver easy sterownik następnie zaktualizować go na ten ze strony producenta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie