bbk66 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 witam, no fachowcem w tej dziedzinie nie jestem ale nurtuje mnie pewna żecz i zwracam się do was bo po poczytaniu wielu postów zgłupiałem gdyż każdy twierdzi co innego. A wiec posiadam laptopa deel w którym jest preinstalka win8 pobrane wszystkie poprawki,uptady i win 8.1 i robiłem już tzw odświerania systemu aż 3 razy i mam już dosyć gechenny z 2 dniową zabawą nad poprawkami i uptadami do 8.1,szykuje sie kolejny raz do odświeraznia ale znów cofnie do win 8 i zabawa od nowa-i tu zapytanie gdybym wgrał wasz win 8.1 z poprawkami jak to sie ma do klucza w biosie czy to będzie trybić czy pozostaje tylko jakiś aktywator żeby był system niejako legal czy poprosyu w8 zostawić na i obok wgrać w8.1 czy ktoś mi poradzi w tej sprawie czy odrazu mam widzieć wiadro krytyki w moją strone pozdrawiam bbk Cytuj
stens Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Musisz "wydobyć" swój klucz następnie instalujesz 8.1, przy instalacji wpisujesz Windows 8.1 Generic Product Keys Windows 8.1 Core/Home 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPTWindows 8.1 Professional XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB Po instalacji powinien sam sobie pobrać klucz z biosu i się aktywować, a jak tego nie zrobi sam mu wklepujesz swój klucz. Najlepiej zrobić sobie obraz systemu wtenczas nie ma takiego kłopotu (Acronis True Image) Cytuj
bbk66 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Musisz "wydobyć" swój klucz następnie instalujesz 8.1, przy instalacji wpisujesz Windows 8.1 Generic Product Keys Windows 8.1 Core/Home 334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT Windows 8.1 Professional XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB Po instalacji powinien sam sobie pobrać klucz z biosu i się aktywować, a jak tego nie zrobi sam mu wklepujesz swój klucz. Najlepiej zrobić sobie obraz systemu wtenczas nie ma takiego kłopotu (Acronis True Image) ok,zastosuje się do tego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi