kamilkamilek Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 Witam. Prosiłbyś o takie małą poradę a otóż, to chciałbym na swoim sprzęcie zainstalować odpowiedni system tak by chodziły mi gry znacznie lepiej. Instalowałem odistalowywałem już nie jednokrotnie system i nie mogę się zdecydować który jest najbardziej odpowiadający. Aktualnie korzystam ze standardowej wersji windows 10 home Specyfikacja Intel core i5 2430M Ram : 6GB Intel HD 3000 Nvidia GT 540M 1GB Z góry dziękuje za porade
VACek Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 Ja jednak postawiłbym tu na win7 i oczywiście ssd. nudzija i vegeta80 lubią to
ripek Opublikowano 22 Lipca 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2020 nie wiem ile tam gier korzysta ze sklepu windowsa 10 i jest tylko na dx12 moze 1 albo 2 sobie sprawdz jakie pozostale gry chodza na win7 nawet jak w opisie masz win8 albo win10 to na win7 x64 tez to odpalisz pytanie co sie stanie jak na jesieni wyjda nowe karty graficzne czy nie zaprzestana sterownikow pisac pod win7x64 a poki co ja ogrywam fpp czasami rpg sporadycznie strategiczne to wsyzstko dziala i z ogolnych serwisow czy to z torentow (tu nawet lepiej)
kamilkamilek Opublikowano 23 Lipca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2020 No ja to przewaznie tylko w cs: GO gram i mam dosyc czasem mocne spadki fps wczesniej na 7 nawet w miare mi hulalo i teraz na 10 jest tez w kit ale nie tak jak wczesniej. teraz zauwazylem ze przy 10 to obraz w niektorych miejscach jest plynniejszy niz przy 7 hmm
Rekomendowane odpowiedzi