Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rom jak rom zależny czy chce im się szukać czy wejdzie na xda i ściągnie pierwszy lepszy . Ale tel jest do odratowania , własnie pod tym względem lg mi sie podoba . Ucegliłem tel i u nich znalazłem aplikacje wgrywająca wszystko od nowa , a wystarczyło by tel był podpięty do kompa .

Opublikowano

szkoda :( już nawet na tego samsunga nie chce paczyć ,tylko złe wspomnienia są ...Chyba mnie rozumiesz .. Kur*a czemu akurat mi sie stało :D ? Chciałem bootloadera zainstaować według poradnika tylko to...

Opublikowano

hehehe nie złość sie :D nie ma co samsung jest dziwny ale kurde jest zarąbisty do grzebania . No po prostu prosty .Ja uwaliłem pierwszego samsunga wgrywając tapete zamiast logo z napisem samsung miałem tapetke . Miałem fajną chciałem fajniejszą i przekroczyłem limit miejsca o kilka kb , taka sie ro*********a zrobiła ze nikt nie potrafił go naprawić :D specjalistyczny sprzęt miał tylko serwis w Warszawie .Tylko to nie poszło by przez gwarancje , a koleś z forum mający samoróbkę też zajęty ehh to był ból d.. dopiero .

Opublikowano

Powiem Ci ze jak u siebie tak spaprałem bota to rozwiązanie było zamontowanie partycji przez linuxa i tam podmiana pliku . I wiesz co nie pokonałem tego :D

Opublikowano

do (h4r)

sorki że tyle czasu milczenie było . Brak czasu .. telefon uwalony całkowicie .. Wniknąłem bardziej , okazało się że był raz juz zrootowany,był inny soft wrzucony .. Płyta głowna do wymiany,mnie sie nie opłaca wogle ,drogo kosztowało by .  Strata czasu na ceregiele