joe1993 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 słyszałem że w białym 50 zeta za to biorą ? może tak być ? podobno to zależy jaki rom chcesz w dodatku Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Rom jak rom zależny czy chce im się szukać czy wejdzie na xda i ściągnie pierwszy lepszy . Ale tel jest do odratowania , własnie pod tym względem lg mi sie podoba . Ucegliłem tel i u nich znalazłem aplikacje wgrywająca wszystko od nowa , a wystarczyło by tel był podpięty do kompa . Cytuj
joe1993 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 samemu da się to zrobić ? tzn taki laik jak ja zrobi to ? Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jako laik nie dasz rady . Nie próbuj . Cytuj
joe1993 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 szkoda już nawet na tego samsunga nie chce paczyć ,tylko złe wspomnienia są ...Chyba mnie rozumiesz .. Kur*a czemu akurat mi sie stało ? Chciałem bootloadera zainstaować według poradnika tylko to... Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 hehehe nie złość sie nie ma co samsung jest dziwny ale kurde jest zarąbisty do grzebania . No po prostu prosty .Ja uwaliłem pierwszego samsunga wgrywając tapete zamiast logo z napisem samsung miałem tapetke . Miałem fajną chciałem fajniejszą i przekroczyłem limit miejsca o kilka kb , taka sie ro*********a zrobiła ze nikt nie potrafił go naprawić specjalistyczny sprzęt miał tylko serwis w Warszawie .Tylko to nie poszło by przez gwarancje , a koleś z forum mający samoróbkę też zajęty ehh to był ból d.. dopiero . Cytuj
joe1993 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Sie nie złosć . Fajnie ..Ty bys nie złoscił sie . w dodatku marność kasy utrzepac na naprawe tela i nie mam zastepczego nawet Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie wiem czy zadziała ale juz wiecej nie popierdzielisz . Cytuj
joe1993 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 wpisuje ten s/n ale nic nie idzie,pokazuje że błędny Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Czyli lepiej dać do serwisu . Cytuj
joe1993 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ehh,to co mogło sie uwalic no nie odpuszcze bo chce wiedziec . Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 hehehhe jesli dobrze pamietam to mały pliczek kilka kb chyba 4 mówiacy telefonowi co ma dalej robić Cytuj
joe1993 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 nie da sie wytłumaczyc,opisac jak to zrobic ? Da sie ale wiecej zachodu niz roboty ? Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Powiem Ci ze jak u siebie tak spaprałem bota to rozwiązanie było zamontowanie partycji przez linuxa i tam podmiana pliku . I wiesz co nie pokonałem tego Cytuj
C9S Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 widział ktoś może cwm recovery do be united 3 Cytuj
razor1995 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zobacz jeszcze, czy Kies wykrywa telefon. Że tak zaputam - na jaką cholerę zmieniałeś bootloader'a ? Cytuj
joe1993 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 na jaką ? rom sie wogle nie uruchamiał ... Przeczytaj moje posty wyżej ... Cytuj
razor1995 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Bootloadera nie rusza się w żadnym wypadku W 80% przypadków kombinowana przy bootloaderze system się sypie, gorzej jak nie umiesz go naprawić potem Kies wykrywa fona ? Cytuj
joe1993 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2015 nie wykrywa wcale. zostaje tylko serwis z fonami ? . Instalowałem bootloopa i się zawiesił .. Wyłączył się natychmiast i już nei włączał się wogle . Cytuj
h4r Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2015 ja ci mogę go odratować przez team viewera jeśli sobie z nim nie poradziłeś Cytuj
joe1993 Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2015 do (h4r) sorki że tyle czasu milczenie było . Brak czasu .. telefon uwalony całkowicie .. Wniknąłem bardziej , okazało się że był raz juz zrootowany,był inny soft wrzucony .. Płyta głowna do wymiany,mnie sie nie opłaca wogle ,drogo kosztowało by . Strata czasu na ceregiele Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi