spartanix Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Witam. Mam takie pytanie kolega ma win 8 pro na laptopie i dostał win 8 enterprisa.., czy jest możliwość przenieść licencje z laptopa na pc wiem ze to niezgodne z licencja ale czy możliwe..Próbowaliśmy na świeżej instalce win 8 pro ale pokazuje błąd klucza jak by był nieprawidłowy.. Cytuj
Dżimson Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 Jak zadziała to na wersji core. Tak mi sie wydaje. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2015 1. Windows 8(nie 8.1) jest jedynym systemem, który umożliwia przeniesienie licencji OEM na inny sprzęt. 2. Warunkiem tego jest oczywiście wykorzystanie takiej samej wersji, a więc Core lub Pro oraz korzystanie z tej licencji tylko na jednym sprzęcie. 3. Być może będzie konieczna aktywacja telefoniczna. 4. Jesteś pewnien, że w laptopie masz wersję Pro? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi