Gość kutko Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 Witam Na wstępie chcę powiedzieć, że przeszukałem forum i znalazłem kilka tematów z moim problemem ale odpowiedzi w żadnym z nich mi nie pomogły. Wymieniono mi router w Orange, z DGT VDSL na Funbox. W DGT VDSL przy podłączeniu kablem ethernet do laptopa, połączenie działało. Teraz, w Funboxie, laptop mówi, że sieć jest niezidentyfikowana. Próbowałem już niemal wszystkiego - format komputera, instalacja sterowników, ustawienie adresów IP i DNSów oraz wielokrotne restarty routera. Połączenie przez WiFi w laptopie działa, na stacjonarnym komputerze (z Windowsem 7) ethernet działa. Nie wiem co jeszcze mogę zrobić a chciałbym korzystać z internetu o pełnej prędkości - na kablu. Cytuj
slawektor Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2015 A wszedłeś w ustawienia Funboxa przez stronę 192.168.1.1 i Skonfigurowałeś? Hasło itp [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi