kuva Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Witam Mam problem od jakiegoś czasu gdy uruchomię komputer na pulpicie wyskakuje komunikat który nie wiem jak wyłączyć. Jeżeli już ktoś spotkał się z was z tym problemem prosiłbym opisać jak to cholerstwo wyłączyć. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
slawektor Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Chcesz dalej używać Eseta czy defendera? Jeśli nie to go Odinstaluj, bo jaki sens go mieć jak nie działa. Bo wychodzi że nie działa nic. Komunikat można wyłączyć w centrum akcji. Cytuj
kuva Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Oczywiście że Eseta. Najlepsze jest to że antyvirus działa, normalnie aktualizuje bazę wirusów więc nie wiem czemu to wyskakuje, a w centrum akcji powyłączałem wszystkie komunikaty włącznie z "Ustawienia programu poprawy jakości obsługi klienta" i "Ustawienia raportowania błędów". Więc jak wiesz jak się tego pozbyć byłbym wdzięczny Cytuj
slawektor Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Najrozsądniej to odinstalować Eseta. Właczyć defendera, dać mu zaktualizować bazę, Wyczyścić sprzęt CClanerem. I zainstalować na nowo. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2015 Lepiej wyłączyć usługę Windows Defender oraz usługę Centrum zabezpieczeń - 2 całkowicie zbędne elementy - nie ma prawa pojawiać się taki komunikat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi