Skocz do zawartości

Przeportowanie CM11 z LG L70 na L65

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem (nie) szczęśliwym posiadaczem telefonu L65. Trochę mi doskwiera brak pamięci wbudowanej w domyślnym sofcie, a po drugie nieco narzekam na mulenie. Chciałbym zainstalować sobie jakiś CyanogenMod, ale nikt nie pokusił się nawet o nieoficjalny Custom ROM. Znalazłem wersję do bliźniaczego modelu L70 (różnią się chyba tylko wielkością ekranu). 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jeśli taka opcja istnieje, mógłbym uzyskać jakąś pomoc w jaki sposób to zainstalować i w razie czego przywrócić domyślne oprogramowanie? Nadal tego nie ogarniam i nie chcę sobie zepsuć telefonu na który nadal mam gwarancję. :P

Opublikowano

Jak telefony mają zbliżoną specyfikację, to nie powinno być problemu, ale zawsze wszystko robisz na własną odpowiedzialność :P

Co do gwarancji... i tak ją tracisz wgrywając CM -_- To już jest ingerencja w oprogramowanie producenta i nawet root zrywa gwarę ;)

Opublikowano

Jak na razie tylko zrootowałem i dalej czekam na oficjalny rom, ale niestety boję się samemu wykonać tego moda bo za mało umiejętności

Opublikowano

Dla zainteresowanych tym tematem: wyszedł nieoficjalny port CM na nasz telefon

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Witam Wszystkich.

przesiadłem się z windows mobile 5.0 na androida no i mam problem

Chciałem zrobic root-a a następnie zmienic rom i tu walcze juz 2 tygodnie z tym wszystkim o d....a :(

Jakoś sobie nie radze

Czy ktoś mógł by np na PW kroczek po kroczku pomóc mi w tym zadaniu ?

Na szczęście po tych kombinacjach moich tel jeszcze dycha więc coś pewnie da sie zrobić

Naczytałem się tyle wątków i postów że teraz już sam nie wiem jak co zrobić i wszystko mi się miesza.

Opublikowano

Witam Wszystkich.

przesiadłem się z windows mobile 5.0 na androida no i mam problem

Chciałem zrobic root-a a następnie zmienic rom i tu walcze juz 2 tygodnie z tym wszystkim o d....a :(

Jakoś sobie nie radze

Czy ktoś mógł by np na PW kroczek po kroczku pomóc mi w tym zadaniu ?

Na szczęście po tych kombinacjach moich tel jeszcze dycha więc coś pewnie da sie zrobić

Naczytałem się tyle wątków i postów że teraz już sam nie wiem jak co zrobić i wszystko mi się miesza.

Najlepiej zrób nowy temat i w nim dokładnie opisz jaki masz telefon i co wgrywałeś i jakie teraz masz błędy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie