Gravis Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 Witam, Jak aktywować oryginalny Windows 8.1 po wymianie dysku w laptopie na SSD? Aktualnie przy próbie aktywacji wywala kod błędu: 0xC004C003 i nie mam możliwości aktywacji telefonicznej. Mam nowy "stary" dysk, który przełożyłem do innego laptopa - jak wyciągnąć klucz?
Mr.T Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 Kod błędu: 0xC004C003Błąd Opis: Serwer aktywacji ustalił, że określony klucz produktu został zablokowany
Gravis Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 Co potrzebuję zrobić - gdzie się kontaktować, aby został odblokowany? Dodam, że przy instalacji klikałem POMIŃ, nie wpisując żadnego klucza. Potrafiłem odnaleźć opis, ale nigdzie nie ma rozwiązania.
Mr.T Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Mr.T Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 Ciezko wujek google jest wielki a translator google wystarczy by zrozumiec
Gravis Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 A więc... odczytałem klucz z bios - podałem i system się aktywował - temat do zamknięcia.
FAFAŁ Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Problem rozwiazany . Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zraportować ten post. Używając opcij "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi