Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej wszystkim jestem nowy, świeży i zielony w tych sprawach. Chciałbym zainstalować Windowsa 7 ultimate na moim win 8.1 czy mogłby mi ktoś pomóc to zrobić? Chciałbym wiedzieć krok po kroku co musze zrobić jaki windows wybrać oraz jak to dokładnie jest z tymi sterownikami i czy wgl jest możliwość żebym to zrobił( raczej tak :P). Nawet nie wiem od czego zaczać, pomoże ktoś? Nakieruje i podpowie? Dzięki!

Opublikowano

Niestety chyba nie udostępnia wszystkich widzę że sa jakieś ale nie ma wszystkich ;/ .

Tak zgodzę się ale używam tego systemu od roku i jakoś nie przypadł mi do gustu lub nie wykorzystuje wszystkich jego funkcji np z ikonek w Starcie wcale nie używam..

Opublikowano

Są wszystkie sterowniki do Win 7, 8, 8.1 x86 i x64: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jest tam też wiele całkowicie zbędnego badziewia - nie instalować.

Oczywiście te naważniejsze od Intela lepiej pobrać najnowsze stąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Najnowsze sterowniki grafiki od AMD(jeśli będzie chciała współpracować bo to bywa różnie): [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Pomocne tematy:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Jeśli juz jesteś przekonany do Win 7 to zdecydowanie polecam Pro x64, czysty, może być zaktualizowany. Oczywiście nic nie stoi na przeszkodzie abyś sobie jeszcze teraz na Win 8.1 jak jesteś, wydzielił partycję i przetestował dowolny system łącznie ze sprawdzeniem sterowników.

Opublikowano

ok w takim razie, póki co Ci dziękuje i w ciągu kilku dni napisze co i jak bo najpierw musze ściągnąć wina i znaleść trochę czasu żeby to zrobić.. a Ty na jakim systemie operujesz? Myślisz że dobrze robie?