Skocz do zawartości

Problem z klawiaturą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . 
Mam problem z klawiaturą po d win 8.1 laptop Packard bell Easy Note TE 69CX (intel core i3 , nvidia 740m)
po dłuższej chwili użytkowania automatycznie przełączają się mi znaki na klawiaturze z l na ł itp a nie które w ogóle 
nie działają . Klawisze trwałe wyłączyłem w systemie oraz mam ustawiony tylko język polski programisty .
Szukałem po różnych forach i stronach ale nic pomocnego nie znalazłem .

Proszę o pomoc .

Opublikowano

Witam . 

Mam problem z klawiaturą po d win 8.1 laptop Packard bell Easy Note TE 69CX (intel core i3 , nvidia 740m)

po dłuższej chwili użytkowania automatycznie przełączają się mi znaki na klawiaturze z l na ł itp a nie które w ogóle 

nie działają . Klawisze trwałe wyłączyłem w systemie oraz mam ustawiony tylko język polski programisty .

Szukałem po różnych forach i stronach ale nic pomocnego nie znalazłem .

Proszę o pomoc .

Dokładnie jaka wersja systemu? 8.1 pro 64 bit / core ? Enterprise , czy jakiś mod ?  Oraz czy masz aktualne sterowniki?

Bo wydaje mi się że jest to wina sterowników lub nieaktualnego windowsa jak masz oryginalny z naklejka. Lub był lapek twój czyszczeniu przez jakiegoś amatora  i źle podłaczył on w środku pasek od klawiatury i przez to masz takie problemy.

Daj do zaufanego serwisu. Jak moje dwie porady nie pomoga. Do aktualizacji sterowników użyj programu:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Co do antyvirusa to używaj AVG lub eseta. Nigdy nie nortona avasta i innych śmieci.

Zrób nim kopie zapasowe. Potem pobierz i wgraj sterowniki nowsze.