tomix1996 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2015 Witam Mam mały problem z grami, mianowicie chodzi o gry: Fifa World i Far Cry4 Obie gry działały bez problemu w pewnym momencie przestałem grać w FC4 bo doszedłem do momentu którego nie umiałem ukończyć i odpuściłem sobie granie. Chciałem wczoraj wrócić do gry aby spróbować na nowo przejść misję z którą miałem problem jednak po kliknięciu w ikonę gry pojawia się taki komunikat (załącznik: "far Cry4") jako, że chciałem za wszelką cenę zagrać w grę szukałem Tutków na YT i żaden nie pomógł. Kiedy już zrezygnowany chciałem zagrać w Fifę World na rozluźnienie okazało się, że tutki więcej zepsuły niż poprawiły bo przed kombinowaniem z FR4 Fifa działała a teraz już nie działa. Kiedy chcę włączyć grę loguje się orgin i pojawia się szare tło które znika po 1-4 sekundach i pojawia się pulpit. Kiedy próbowałem naprawić grę przez orgina pod koniec naprawy pojawia się komunikat: "Błąd konfiguracji DirectX: wystąpił błąd wewnętrzny" Nie ukrywam, że kilka plików w Systemie32 i SysWow64 zmieniłem i bardzo tego żałuję bo myślę, że to z stamtąd wynika problem jednak czasu nie cofnę ... ;/ Próbowałem instalacji nowych sterowników do grafiki ale nic to nie dało ... Czy mógłby ktoś coś poradzić? Z góry dziękuję za pomoc i przepraszam jeśli temat jest w złym dziale. Edit: Problem z Fifą World rozwiązany. Pomogło przywrócenie systemu o 3 dni wstecz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Czelsiak Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2015 Na przyszłość może poprostu wystarczy przeinstalowanie DirectX. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi