jungol Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam możecie mi podac link oczywiscie z wincluba do najnowszej wersji i najbardziej stabilnej oprogramowania Windowsa 8.1 pro zbytnio w systemach jestem jak pała a jak coś pobiore to zawsze system pochodzi troche i potem sie jaja robią.Pozdrawiam P.S sorka za orto pisane na szybko. Cytuj
br4kus Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Najnowsza wersja: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
jungol Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Pobrałem i mam pytanko tam jest plik ISO i MD5 Z plikiem ISO to wiem co zrobić zbootuje pena po prostu przez UltraISO ale ten plik MD5 to mam skopiować też na pena czy po prostu go nie ruszać i sam plik ISO zbotować ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Nieobecny Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 MD5 jest do sprawdzenia sum kontrolnych. Cytuj
jungol Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Oki i napewno system mi nie będzie crashował tak ? bo nie chce znów robić formata :/ Cytuj
Nieobecny Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak masz sprzęt wadliwy lub nie umiesz obsługiwać to nic nie pomoże - nawet modły i zaklęcia. Cytuj
jungol Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Aż taka pała nie jestem Sam składałem kompa więc małe pojęcie mam Jak coś to konfugiuracje mam taką AMD FX 6300 msi p 23 fx gtx 760 corsair vs 550 8 gb ramu i mi starcza Wadliwe zbytnio też nie jest bo ten komp ma 6 miesięcy Wydaje mi sie że te wersie jakieś wadliwe pobieram Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi