Portalnet Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam Ściągnąłem obraz z tego forum windowsa 8.1 64 bit update 3 z 15.12.2014, po zainstalowaniu chciałem w IE ustawić Dostawce wyszukiwania na Google, ale nie ma go na liście, w ogóle lista jest bardzo skromna w porównaniu z wersja update 1 która wcześniej instalowałem. Jak zrobić aby na tej liście pojawił się dostawca google ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 Bo MS już nie ma obowiązku i wycofali. Wybierz sobie Google ręcznie w wyszukiwarce i ustaw jako domyślnego, a Bing usuń. Cytuj
Portalnet Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 tzn jak to ustawić aby było wyglądało i dzialalo tak jak kiedyś ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 W IE w wyszukiwarce Bing wpisujesz Google - albo jako stronę startową ustawiasz sobie google.pl - pojawi się opcja dodania Google jako domyslnego klienta wyszukiwania - zgadzasz się i ustawiasz - potem w opcjach internetowych usuwasz Bing - gotowe. Cytuj
Portalnet Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 hmm... ja u siebie po wpisaniu google nie widzę opcji dodania google jako domyślnego wyszukiwania... albo cos zle robię... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi