997domo Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witam, który obraz płyty zadziała mi z kluczem zaszytym w biosie mojego Acera E5-511? z tyłu naklejka jest z Windows 8, czyli podejrzewam, że ma to być własnie Windows 8, bo jakby była naklejka 8.1 to trzeba zainstalować 8.1? Cytuj
debo Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 możesz Windows 8.1 wgrywać klucz zadziała bez problemu Cytuj
997domo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 właśnie nie zadziałał, wczoraj ściągnąłem wersję 8.1 BING i zadziałał ale jak się okazało instalowałem poprzez legacy zamiast UEFI i nie działa mi touchpad. Usunąłem przez przypadek ten obraz i nie mogę go teraz odnaleźć - był gdzieś na forum Cytuj
debo Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2015 Nie ma różnicy przez co instalowałeś, najprawdopodobniej nie masz sterownika do touchpada poszukaj na stronie producenta laptopa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi