Dawid36 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2020 Witam. Mam mały problem... Piszę nowy post gdy nie znalazłem odpowiedniego tematu w którym występował błąd (zawsze była mowa w postach o migającym kursorze i czarnym ekranie ) ... Mianowicie po instalacji Windows XP na komputerze i Avasta zaczęło przenosić pliki do kwarantanny po czym je usuwać. Po restarcie komputera Menu start, menu kontekstowe po włączeniu "mignęło " na sekundę po czym zniknęło i tak za każdym razem. Próbowałem instalować Windowsa XP -> nie można usunąć partycji gdyż po wybraniu opcji usunięcia jej ponownie wszystko mignie na sekundę i tak w kółko, Windows 7 nie uruchamia okna startowego instalacji a Windows Server przy rozpakowaniu plików instalacji wraca do ekranu startowego bez restartu i miga ... ? Płyta ratunkowa Kaspersky nie wykryła wirusa ? , Acronis True Image także miga po wybraniu dysku do formatowania, Gparted live uruchamia się ogólnie ale zawarty program GParted już nie... Jeżeli napisałem w złej kategorii to z góry przepraszam i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi