Gość kaydan Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Hej, co się stanie jak nie aktywuje produktu? Nic mi się nigdzie nie wyświetla, że wersja jest ważna x dni.. Cytuj
prosperopro Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2015 Wyświetla się po 3 dniach a pierwsi 30 dni możesz pomijać aktywacje we właściwościach systemu masz napisane ile dni na samym dole. Prawy przycisk na mój komputer a potem właściwości wciskasz żeby się tam dostać Cytuj
andre49 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Wyświetla się po 3 dniach a pierwsi 30 dni możesz pomijać aktywacje we właściwościach systemu masz napisane ile dni na samym dole. Prawy przycisk na mój komputer a potem właściwości wciskasz żeby się tam dostać Komu sie wyświetla, to wyświetla, ale akurat system: en_windows_8,1_enterprise_with_update_x64_dvd_4065178.iso - po ponad 60 dniach od instalacji i pobrania z Windows Update - wszelkich aktualizacji -nie wyświetla ograniczenia czasowego. Tylko zaprasza, co 24 godziny, lub co parę dni- do aktywacji.. Zaproszenie (znakami wodnymi) znika po restarcie, a na codzień pulpit ozdabia dumny napis, tuż na zegarkiem: Windows 8.1 Enterprise Build 9600. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi