mbando Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam potrzebuje windows 8.1 home edition 64bit dokładnie jego obraz czy ktoś wo gole posiada taki windows dokładnie jego wersie ? proszę o pomoc Cytuj
dareckibmw Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Z tego co wiem to jest "tylko" Core, Pro i Enterprise. Wszystko do pobrania na forum [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
mbando Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 właśnie posiadam home e. i mam do niego oryginalny klucz a laptop nie jest dla mnie wiec dlatego potrzebuje ta wersie czy ten klucz spasuje np do core ? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie ma Windows 8.1 Home Edition - chyba że chcesz wmówić coś Microsoftowi: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ostatni system z nazwą Home Edition to Windows XP. Następnie Vista i Win 7 nosiły juz nazwy Home Basic i Home Premium. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi