adamdiablo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam posiadam laptop samsung np355v5 system W8.1E i on posiada możliwość ustawienia ap hotspota (mobilny punkt dostępu) i wszystko ładnie działa tylko nie wiem jak podglądnąć kto się łączy z tym hotspotem i jak mu np przydzielić 2Mb/s neta? Czy ktoś może wie jak to się robi dodam że Ap ustalam przez Samsung settings. Cytuj
slawektor Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Żeby się połączyć powinien znać hasło. W Windowsie Wpisz: Opcje przesyłania strumieniowego multimediów. Powinno Ci pokazać jakie urządzenia korzystają. Przez Samsung settings nie ma możliwości przydzielić, ile dane urządzenie ma brać. Lepszą aplikacją, bardziej konfigurowalną jest Samsung Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
adamdiablo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wiem o haśle ale nie chce żeby 2 urządzenie brało mi 100% internetu a na hotspocie nie mam już praktycznie i ping mi wzrasta ;p chyba że się da jakoś przekierować że dane urządzenie ma być ważniejsze od drugiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi