Krauza Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 Mam mały problem z Windowsem 8.1. Od razu zaznaczę że ten problem nie miał miejsca na Win 7. Otóż mój laptop w losowych okolicznościach łapie freeza, i zaczyna brzęczeć z głośnika. Nie ma przy tym żadnego bluescreena. Lapka trzeba wyłączyć na włączniku i odpalić od nowa. Laptop Acer Aspire 5750G. Jakiś pomysł? Cytuj
Bartusz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 1. Dysk sprawny? Nie ma bad sectorów? 2. Może to być spowodowane dużym obciążeniem dysku, zobacz ten poradnik: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 3. Twój laptop nie ma wsparcia dla win 8.1 tylko dla win 7/8, dlatego może to występować przez sterowniki. Cytuj
Krauza Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2014 1. Sprawdzony CrystalDiskInfo, jest OK.2. Wprowadziłem zmiany wg. tego poradnika. 3. Przeczytałem na Tom's hardware że winą mogą być sterowniki dźwiękowe. Znalazłem na winclubie link do nowszych sterów do karty dźwiękowej i wgrałem je.Będę monitorował sytuację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi