Iwann Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam.Wczoraj zainstalowałem sobie 8.1, generalnie wszystko wyglada fajnie, natomiast mam 2 problemy ( w sumie 3, ale chyba jeden nie jest zwiazany bezpośrednio z tym systemem ).A więc tak:Po pierwsze - brakuje mi polskich znaków ( jak widać niektóre mam, ale sa to tylko: żźłęćóś ), brakuje "n" "a". Mowa tutaj o języku polskim / programisty, ponieważ w 214 w ogóle nie ma polskich znaków.Po drugie - mam problem z myszka co jakiś czas, ale wyglada to tak, że na pulpicie mam problemy i myszka jakoś "koślawo" się rusza, ale gdy przeskocze na chrome albo strone startowa już tego kłopotu nie ma i tam się porusza normlanie.Natomiast nawet jeśli tylko najadę na pasek, to już kursor ma problemy z poruszaniem./Edit. W tym momencie stało się coś nowego - myszka po pulpicie się niemal nie porusza i dodatkowo nie mam podstawowych funkcji 8.1 - lewy górny róg, prawy bok ekranu i ikona start w lewym dolnym rogu - nic nie reaguje. Jednak znowu jak wejde w przegladarke i wrócę na pulpit, to myszka sie porusza ( natomiast funkcje i tak nie działaja ).Chciałem zrobić zrzut ekranu ( windows + H ), ale jak tylko wyskoczyło z boku pole "udostępnianie", to myszka przestała reagować i nie dało się nic zrobić. *** na dobra sprawę nie wiem czy to dobre miejsce na ten temat, nie banujcie mnie od razu jeśli się pomyliłem Cytuj
Nieobecny Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Źle zainstalowany system. Sprawdzone sumy kontrolne? Prawidłowo wypalony obraz na płycie lub pendrive? Brak sterowników? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi