gordonek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Zainstalowałem system 8.1 i wraz z nim jest program Embedded Lockdown Manager jest możliwość odinstalowania tego bo chyba mi blokuje jak chce nagrać obraz na pendrive. Edytowane 29 Grudnia 2014 przez dareckibmw Poprawiony tytuł tematu. Cytuj
slawektor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jeśli go nie skonfigurowałes, nie Wybraleś urządzenia, to jest ale nie działa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Więc raczej nic nie blokuje. Pisz poprawnie, tekst do wątku, nie do tematu. Cytuj
gordonek Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 no nic właśnie nie konfigurowałem ale dlaczego wyskakuje mi błąd jak chce nagrać obraz na pendrive ..chyba że to inna przyczyna z góry dzięki Cytuj
slawektor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Może wina pędraka.. , programu do nagrywania, antywira.. Embedded Lockdown Manager raczej nie jest przyczyną. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jak kolega wyżej - na 99% nagrywanie na pendrive blokuje ci antywir z powodu domyślnego blokowania autorun wymiennych nośników danych. Cytuj
gordonek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 właśnie oto chodzi że mam tylko windows defender i żadnego antywirusa po nagraniu obrazu wyskakuje zakończono niepowodzeniem używam ultra iso wersja testowa nie pierwszy raz to robie i nie wiem co jest . Cytuj
dareckibmw Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 A czy wersja testowa nie ma jakis ograniczen? podejrzewam ze moze miec cos z tym wspolnego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi