robbertson1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Witam Nie wiem czy piszę w odpowiednim miejscu, ale w tym temacie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie można pobrać 64 bitowej wersji systemu, dokładnie Windows 8.1 with Update (multiple editions) (x64) - DVD (Polski) = . Po kliknięciu na "Cloud" z powrotem przenosi do tego samego tematu. pozdrawiam Cytuj
slawektor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Bo jeszcze tego obrazu nie ma. Jak będzie to Admin zmieni linka. Cytuj
robbertson1 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ok. Myślałem, że to błąd Cytuj
ibalance Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 Nie chcę zaśmiecać forum, ale czy na forum są jakieś inne wersje obrazów win 8.1, niż RTM i Embedded? Cytuj
crimson Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2015 @ibalance [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub czyścioch [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Wystarczy ściągnąć odpowiednią wersję np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
FiXik Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2015 Nie chcę zaśmiecać forum, ale czy na forum są jakieś inne wersje obrazów win 8.1, niż RTM i Embedded? Korzystając z opisu na temat instalacji 8.1 w temacie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]możesz ściągnąć jakąkolwiek wersję sobie życzysz i jest ona aktualna. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi