G77 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 kolo the naturat com ty cos tam bazgrolisz w postach,ale zeby z tego cos sesownego wywnioskowac to ja nie widze moze zamiast sie madrowac ,cos w koncu bys zablysnal wiedza ,porada itp.
provectus Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2014 mody nie sa juz jak były kiedyś... kiedyś były dopracowane ale obecnie to shit, kupa rzeczy nie działa, wiesza sie i kombinuje a o wywaleniu szyfrowania recovery nie wspomnę, bo to najważniejsze... takze mody teraz andka to głupota i sztuka dla sztuki...
Gość michal15eu Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Dobrze gospodarujac zasobami pamięci można się cieszyć z płynnie działającego robotą. Jestem użytkownikiem myphona co więcej szczęśliwym użytkownikiem! Poprzednio miałem nexta aktualnie luna. Nigdy nie miałem problemu z płynnością tych urządzeń.
wlotop3237 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Jedynie na początku coś konkretnego było jakieś porady a potem reszta bla bla bla czyli nic nie dodała tylko kasa i super model. Po co to pisać jak temat jest inny.
Rekomendowane odpowiedzi