Spirit Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam Post do Mr.t Chciałbym prosic o cicha instalke programu areo glass [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub jakis inny sposob zeby bylo zintegrowane razem z systemem I pytanie zintegrowalem tweak do Wyłączanie zbędnych efektów ustawialem rozne opcje dword (1,2,3,4) [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\VisualEffects]"VisualFXSetting"=dword:00000000 i niestety po wgraniu sytemu przez virtalbox nie dzial tweak sa zaznaczone wszystkie (oprucz 2) Na systemie zainstalowanym na kompu. wszystko dzial pytanie :czy jak pozniej sie poijnstaluje sterowniki do grafiki to bedzie ok ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
Mr.T Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 efekty w Wintoolkit ustawiasz a aero to troche kombinacjji ja nie mam cichej instalki chyba ze gdzies w necie
Spirit Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2014 Ok dzieki za odpowiedz na necie szulalem ale cos slabo no nic (wrzuce do folderu na pulpit ) ps. znalazlem tweak na wywalanie folderow z mój komputer nie trzeba juz programu moze Ci sie przyda [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrawiam
VACek Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Wyjaśnione Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi