Gość G0GANJA Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 CZEŚĆ!Mam problem z instalacja uTorrent-a na świeżo postawionym W8.1 PRO...Gdy zaczynam instalacje wszystko idzie normalnie..Pobiera się spolszczenie > next>next aż wywali komunikat - nie wiem o co chodzi.. Proszę o pomoc!Z góry dziękuje za chęci i pozdrawiam! Cytuj
Mr.T Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 a probowales zainstalowac uruchamiajac instalke PPM jak administrator Cytuj
Gość G0GANJA Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 a probowales zainstalowac uruchamiajac instalke PPM jak administrator kolego nic to nie daje.. ani zgodność z Windows 7 , XP .. co jest dziwne 3.2 tez się nie zainstaluje.. nie chce najnowszej wersji bo nafaszerowana jest reklamami itp. Cytuj
Mr.T Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 podeslij instalke a nie moze byc takie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mi dziala elegancko zainstalowalem rowniez [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] poszlo bez problemu Cytuj
Gość G0GANJA Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2014 podeslij instalke a nie moze byc takie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mi dziala elegancko o kolego dzięki wielkie! działa pięknie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi