1byq1 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Witam, zabrałem się za instalowanie Windows 8.1 Mam plik WinClub-02.2014_X64fre_client_pl-pl, wypaliłem go na płytce i przy próbie instalacji (normalnie instalator w systemie odpalam) wyskakuje mi że mam niepoprawny klucz (chociaż nawet o ten klucz nie pytało) Przy instalacji podczas bootowania mam inny problem, wyskakuje komunikat o braku postanowień licencyjnych. Da się temu jakoś zaradzić? Mam obecnie Windows 7 i pierwszy raz próbuję instalować tą magiczną ósemkę Cytuj
1byq1 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Czy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] może pomóc? Dodam jeszcze że niestety nie mam aktualnie pena +4gb (nie pytajcie dlaczego xD) więc zrobienie bootwalnego pena odpada :/ Próbowałem również instalować system na wirtualnej maszynie (co powinno wyeliminować probelmy z mojej strony) i problem pozostaje Zdązyłem już ściągnąć kolejną wersję pl_windows_8_build_x64_dvd_u_10-2014, identyczny problem... Cytuj
1byq1 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 bump Mam to instalować jakimś konkretnym sposobem? Rozłączać internet w którymś momencie? Coś powgrywać? Dlaczego nie mogę po ludzku wpisać klucza tylko instalator automatycznie go skądś wynajduje? Cytuj
1byq1 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Wszystko się prawidłowo monntuje i odpala, dopiero w trakcie instalacji wyskakuje Cytuj
WinSxS Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2014 Też to szukałem parę dni temu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Potem poszło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi