pablooo Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Koledzy potrzebuje pilnie waszej pomocy mój Windows 8.1 przestał działać. Pokazuje się logo Windowsa chwile pokręci i ciemny ekran. czasem pokaże błąd ja w tytule tematu. Dla informacji:Sprzęt sprawny, ustawienia biosu poprawne. Tryb awaryjny nie działa. Komputer stacjonarny. Instalacja na drugim dysku systemu śmiga. Najszybciej było by postawić nowy systemik jednak mam tam bardzo potrzebne programy szkoleniowe. Bardzo proszę o szybką pomoc z góry pięknie dziękuje.Obraz pobrany z winclub.pl Cytuj
provectus Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 podepnij boot usb i uaktualnij Cytuj
pablooo Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 Proszę troszkę jaśniej bo nie rozumiem? Uaktualnienie nie usunie mi moich zainstalowanych programów? Bo wiem że pliki typu dok. i media przeniesie. Cytuj
provectus Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 czego nie rozumiesz? odpali.c instalki i NAPRAW? Cytuj
pablooo Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 czego nie rozumiesz? odpali.c instalki i NAPRAW? Po odpaleniu instalatora ukazują się dwie opcje do wyboru Napraw Komputer i Zainstaluj teraz. W opcji Napraw Komputer> rozwiąż problemy>opcje zaawansowane>napraw podczas uruchamiania - korzystałem i nie przyniosło to żadnego efektu. Zostaje opcja Zainstaluj teraz gdzie można wybrać wcześniej zainstalowany system i nie wiem czy to właśnie jej mam użyć. Cytuj
provectus Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 walnij formata i po kłopocie Cytuj
pablooo Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 walnij formata i po kłopocie dzięki za pomoc mam 40GB oprogramowania biurowego i szkoleniowego:) Format odpada ponieważ nie posiadam na obecną chwilę wszystkich nośników. Pozdr. i jeszcze raz dziękuje za chęci:) Cytuj
provectus Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 zawsze sie robi kopie... spróbuj metodą: sęlect vol 4 - numer partycji, nie wiem jaka maszassign letter=s - kolejnosc partycji bcdboot c:\windows /s s: /f UEFI to powinno pomóc albo del s:\* /s /q bcdboot c:\windows /s s: /f UEFI Cytuj
pablooo Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2014 nie udało się. Dziwne 3 tygodniowy system padł na dysku ssd. Wszystko wygląda na to że to tylko pulpit się nie ładuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi