CarlosTheLamaa Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Witam chciałbym się was zapytać czy wyżej wymieniony system ruszy na tym komputerze: -Intel pentium dual core 2.93 GHz -2Gb ram -geforce 220 Jeśli tak to prosiłbym o podanie jakiejś nazwy dobrego aktywatora i jak zwykle z góry dzięki Cytuj
uzytnik Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 spokojnie ruszy. u mnie na intel core 2 duo t6600 2.20ghz, 4gb ram ddr2 i nvidia geforce gt 220m dobrze chodzi. aktywator to moze microsoft toolkit albo kmspico. nie aktywowalem jeszcze windows 8, wiec nie wiem co jest najlepsze. Cytuj
CarlosTheLamaa Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 A to dzięki Cytuj
CarlosTheLamaa Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Kolejne pytanie. Mogę zainstalować na trzeci system na komputerze? Tak żeby można było wybrać system przy starcie komputera? Cytuj
DG520 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 szczerze to wywala kompter i mogą być problemy później z uruchomieniem. Nie polecam, komputer momentalnie zwalnia, testowałem z ciekawsci bo miałem takiego klienta gdzie na jego laptopie system nie chciał się uruchomić posiadał 3 partycje systemowe. i to spowodowało uszkodzenie dysku twardego. czyli 150zł w plecy. Cytuj
provectus Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 w8.1 da rade, ale na co? w7 starczy, wiecej mocy mu nie przybedzie Co do partycji, bo dysk był stary albo Srejgejt, a one padaja same z siebie Cytuj
DG520 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Lepiej maszynę wirtualną niech sobie sprawi będzie luźniej. Dysk był WD 500GB laptop niespełna roczny. Więcej mocy nie ale windows 8.1 mnie przekonał bo to dobra inwestycja. Po czasie widać jak działają oba systemy. czyli po miesiacu który ma krótszy czas reakcji. Cytuj
provectus Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 przy tym sprzecie to sie marnuje, nie rozwinie skrzydeł w pełni, tylko boot minimalnie szybszy Cytuj
DG520 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 Czy ja wiem Posiadałem laptopa Advent Roma 2000 Z procesor 2,2ghz karta graficzn intel GMA HD nie pamiętam jaki dokładny model 3GB ramu. I czułem różnice w działaniu systemu i oprogramowania na jakim pracowałem. Czyli miedzy innymi pakiet Adobe i Corel Cytuj
provectus Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2014 a ja ci mówie... jak jest... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi