No-way Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Witam, tak jak w temacie czy CORE to OEM i bezproblemowo przyjmie klucz z biosu ? Edytowane 9 Października 2015 przez razor1995 Cytuj
Nieobecny Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Mylisz pojęcia - Core może być OEM, ale nie musi, może być np. BOX. Core, Pro, Ent to wersje systemu. OEM, BOX, VL to wersje licencjonowania. Cytuj
No-way Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Ale wersje OEM to po prostu Windows 8.1 nie pro, nie ent, czyli jaka to wersja OEM windowsa który nazywa sie na laptopie po prostu Windows 8.1? Cytuj
Nieobecny Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 He he he - nie - Win 8.1 Pro też jest OEM oraz BOX oraz VL. P.S. Żeby rozwiać twoje wątpliwości, to jeśli kupiłeś laptopa z preinstalowanym system, to jest on na licencji OEM, a wersja taka jak napisane - nie ma dopisku Core, tylko Pro ma dopisek. Cytuj
No-way Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 OEM, retail, etc wiem, że to kanał sprzedaży. Moje pytanie jest proste czy Window 8.1 bez żadnego dopisku to CORE? Cytuj
adamkon Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 OEM, retail, etc wiem, że to kanał sprzedaży. Moje pytanie jest proste czy Window 8.1 bez żadnego dopisku to CORE? prosto na proste pytanie TAK !!! zrozumiał Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi