Alcyruun Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Znalazłem taki oto post: The lag is caused by a program in your device manager, under networks called Microsoft Windows Kernel Debug Network Adapter.Follow these steps and it will fix it.1) Go to desktop2) Hold down the windows button, and press X3) Select device manager4) Click networks, and drop it down(You will see the program I stated above called Microsoft Windows Kernel Debug Network Adapter)5) Right click it and select disable or uninstall. I uninstalled it.6) Restart computer and play. Your lag spikes are gone. It's like magic.Enjoy,Killernoise U mnie zadziałało. Dla niekumających ang, jeśli w ogóle tu tacy są: 1) Przejdź na pulpit 2) Wciśnij "okienko"+x3) Wybierz menedżera urządzeń 4) Wejdź w Karty sieciowe (znajdziesz tam Microsoft Windows Kernel Debug Network Adapter) 5) Kliknij PPM i wyłącz lub odinstaluj (ja odinstalowałem)6) Zrestartuj kompa. Nie ma spików. Magia!PS. gdybyście nie widzieli Microsoft... wejdźcie w widok i zaznaczcie "pokaż ukryte urządznie"Słyszałem również, że pomaga wejście w ustawienia kart sieciowych, wyłączenie "interrupt Moderation" karty ethernet a nawet całkowite jej wyłącznie. Mi nie pomogło. Cytuj
Marcin Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 Gdzie to niby jest ? Jak każdy może mieć inaczej... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
br4kus Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2014 @Marcin a w ukryte wszedłeś? Cytuj
Alcyruun Opublikowano 31 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2014 Po jakimś czasie znowu zacząłem mieć, ale okazało się, że to... któryś ze składników AutoCADa. Nie mam teraz pomysłu jak go zainstalować, żeby tak nie było. Myślicie, że utworzenie nowego konta lokalnego i zainstalowanie autocada tylko na nim będzie jakimś wyjściem? Potrzebuję go na studia i po nich... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi