HEMI Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Panie i PanowieMam problem z Winowsem - nie mogę przebrnąć przez instalację lub odinstalowanie programu Visual C++ 2012 Redistributable (x64) . Po rozpoczęciu instalacji proces staje na statusie "initializing..." i nieważne jak długo stoi - nic się nie dzieje. System to Windows 8.1 x64 (aktualizowany, legalny) Gdzie szukać rozwiązania? Nigdzie nie znalazłem niczego co by mi pomogło ;/ Cytuj
Nieobecny Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Coś uwaliłeś. Spróbuj zainstalować ten cały pakiet bibliotek: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - do wyboru masz z bibliotekami F i J lub bez. Cytuj
HEMI Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 "trwa przygotowywanie do instalacji..." i nic się nie dzieje przed dłuższy czas. Żeby zamknąć zadanie odinstalowania trzeba zamknąć proces instalatora systemu windows - po czym wyskakuje powiadomienie, że nie mżna było uzyskać dostępu do tej usługi i że instalator systemu windows może być uszkodzony. Cytuj
Nieobecny Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Możesz próbować opcji naprawy systemu lub całkowite(również ręczne) wyczyszczenie systemu z tego składnika, ale nie zmienia to faktu, że system został uszkodzony. Punkt przywracania systemu sprzed tych problemów? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi