remigiusz Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Witam zakupilem laptopa z win 8.1 lecz nie mam seriala na stikerze wyciagnelem go programem pytanie jest takie sprzedawca powiedzial ze klucz zapisany jestw biosie ale chodzi o cos innego jak mi sie wywali ta 8 tak ze wogole nie bedzie chiala wstac jak mam ja zainstalowac z nosnika zewnecznego jak takiego nie posiadam jak chce pobrac obraz z witryny ms za pomoca klucza pisze mi ze jest niepoprawny bardzo prosze o jakies sugestie Cytuj
slawektor Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Z klawiaturą też Masz problem? Popraw temat bo nic z niego nie wynika, i pisownię. Jakim programem sprawdzałeś klucz, nie Masz partcji recovery? Cytuj
remigiusz Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Witam zakupilem laptopa z win 8.1 lecz nie mam seriala na stikerze wyciagnelem go programem pytanie jest takie sprzedawca powiedzial ze klucz zapisany jestw biosie ale chodzi o cos innego jak mi sie wywali ta 8 tak ze wogole nie bedzie chiala wstac jak mam ja zainstalowac z nosnika zewnecznego jak takiego nie posiadam jak chce pobrac obraz z witryny ms za pomoca klucza pisze mi ze jest niepoprawny bardzo prosze o jakies sugestie mam partycje recovery ale niewiem czy jest do niej dostep jak system calkiem padniejak ustawic bootowanie zeby to uruchomic? Cytuj
slawektor Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Podaj telefon, adres.. Przyjdę to Ci powiem. Albo zadzwonię. Jak tam Ci wygodniej. Bez żartów. Nie podając marki, modelu jak Ci pomóc? W Asusie F9, w Samsungu F4. Bo różni producenci robią to różnie. mam partycje recovery ale niewiem czy jest do niej dostep jak system calkiem padniejak ustawic bootowanie zeby to uruchomic? Jakim programem sprawdzałeś klucz, nie Masz partcji recovery?Jakim programem nie napisałeś. Te są pewne: Jak poprawisz o co Byłeś proszony podam poprawnego linka. Cytuj
remigiusz Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 progam windows key finder mam partycje recovery ale niewiem jak uruchomic ja przy starcie windowsa czy trzeba jakis klawisz wcisac czy cos do BIOS tez nie moge sie dostac laptop toshiba satelite l75d za bledy w pisowni przepraszam postaram sie juz nie robic Cytuj
Maksio Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 Z tego co wiem w w laptopach toshiby recovery uruchamia się trzymając "0" na górnej klawiaturze numerycznej i jednocześnie włączając komputer. Gdy ten się uruchomi puszczasz klawisz "0". A jeśli chodzi o instalacje z zewnętrznego nośnika polecałbym sprawdzenie dokładnie jaką masz wersje systemu i pobranie odpowiedniej czystej z naszego forum. Przy instalacji nawet nie powinno Cię zapytać o klucz, ponieważ weźmie go sobie z biosu. Cytuj
remigiusz Opublikowano 11 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2014 nie da sie wejsc w ten sposob a wejsc nie dziala mam windows 8.1 home pl x64 nie widze nigdzie tu do pobrania tego ale dziekuje za chec pomocy Cytuj
Maksio Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Hmm... Ciężko mi znaleźć jakiekolwiek informacje na temat recovery w tym laptopie. Musisz chyba bliżej zapoznać się z instrukcją obsługi. Faktycznie również nie znalazłem twojej wersji systemu , napisz w odpowiednim temacie może ktoś ma i jest w stanie ci udostępnić plik iso. Cytuj
slawektor Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 A ten deseń? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lub: Z paska:Ustawienia / zmień ustawienia komputera/ Aktualizacje i odzyskiwanie/ Odzyskiwanie/ [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi