wowo213 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 Witam mam taki problem ,ze nie mogę zainstalować UxStyle a jest mi on potrzebny do custom theme wyskakuje mi takie coś a w pliku log jest podane takie coś [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr.T Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 Do uzywania obcych styli polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
wowo213 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 u mnie to nie działa muszę mieć zainstalowany uxstyle wtedy dopiero mi działają theme Cytuj
Mr.T Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 dziwne bo u mnie jeszcze zaden styl nie odmowil po tym posluszenstwa a testuje sporo tego Cytuj
wowo213 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to sprawdz np ten mi bez uxstyle nie zmienia wszystkiego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi