Oniryczny Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Witam, zainstalowałem Win8.1 Pro ale nie mogę zaktualizować problem pojawia się z KB2975719, KB2978002 i KB2984006 pozostałe aktualizacje się zainstalowały bez problemowo... Czy te WinClub-owe systemy można czy nie-mozna aktualizować przez wu? Cytuj
Gość sniperelitev2 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 Hmm powiem Ci tak. Można aktualizować, oczywiście nie wszystkie aktualizacje. Jest post tutaj o tym jakie aktualizacje dodać a jakie wywalić dział aktualizacje. Bo cras"Jestem Idiotą"a system. Mam od 3 lat postawiony windows 7 RTM plus zintegrowałem sobie sam aktualizacje z tego forum od MR.T czy od wiktorynki. Bo Mr.T robi bardzo dobre systemy spawne ale wywala bo za dużo zajmuje Mowa : niezbedna dla IVO Ja robie pod siebie ale ,, nie mam nic do Admina ''. System mam oryginalny. Obraz mam z tad a swój klucz aktywowałem. Cytuj
Oniryczny Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2014 no jestem tu nowy ściągnąłem paczke z aktualizacjami wrześniowymi i rozumiem, że ręcznie mam uruchamiać po kolei każdy exe-c? No i jest tam np KB2984006 ale się nie instaluje... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi