Spirit Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) WitamWie ktos mmoze jak sie zmniejsza folder instll.wim probuje winreducer i Win Toolkit ale zmniejsza mi tylko o jakies 300-400 mb a windows 8.1 po wgraniu wszystkich aktualizacij zamuje 5 giga a u Mr.T tylko 4 giga jak zmniejszyc o te 1 giga moze wie ktos jakas instrukcja dla laika link program itp dzieki za odpowiedzPozdrawiam Edytowane 9 Października 2015 przez razor1995 Cytuj
Mr.T Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 reczne czysczenie winsxs i tu nie ma poradnika w kazdej modyfikacji jest inaczej Cytuj
Spirit Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Aha czyli tak czy siak trzeba jakos sie dostac do tego folderu instal.wim bez rozpakowywania to prosze napisac jakim programem sie dostajesz do folderu instal.wim zeby muc go modyfikowac (dodawac i usuwac) Pozdrawiam Cytuj
exe9812q Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] przy pomocy programu montujesz plik wim i usuwasz to co ci nie potrzebne za pomoca np. unlocker Cytuj
Mr.T Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Aha czyli tak czy siak trzeba jakos sie dostac do tego folderu instal.wim bez rozpakowywania [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tak pieknie opisanie ale gdzie tam by sie chcialo poczytac Cytuj
Spirit Opublikowano 3 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Studiowalem to ale nic mi nie wychodzilo usuwalem np. aktualizacje tym Win Toolkit ale jak niby ze usuna to plik nic sie niei zmniejszyl a dodawanie folderu to nie znalazlem ale mam juz troche latek wiec mozna wybaczyc oczy nie te... P.S. Dzieki WIELKIE za odpowiedz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi