wazelina Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Witam. Zakupiłem sobie taki laptop: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Mam dwa pytania odnośnie instalacji systemu. System będzie instalowany przez bootowalnego pendrive w rufusie lepiej ustawić MBR czy GPT ? Jaki system aktualnie najlepiej sobie zainstalować pod niego? Dzięki za odpowiedź !
nudzija Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 1. mbr 2. czysty win 10 lub modyfikacja od mr.t(a-team) albo srom-otnik albo konuss wszystko zależy od potrzeb użytkownika
Gość Opublikowano 21 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2020 MBR GPT w Twoim wypadku jest Ci psu na budę potrzebne . Jeżeli masz drugi dysk to do instalacji go wyjmij zostaw tylko M2 WIN to ten Ci polecam na sto procent ( instalowałem na różnych sprzętach ) bardzo dobrze się sprawuje [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jest w wer... EN ,ale spolszczenie to robota dla przedszkolaka - 15 min i masz 100% PL
Rekomendowane odpowiedzi