Guest Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 Skopiuj i wklej folder „System Transparency” do C: \ lub C: \ Program Files (x86) Następnie kliknij prawym przyciskiem myszy „System Transparency.exe” i kliknij „Uruchom jako administrator” Aby zmienić ustawienia, przejdź do paska zadań kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę Przezroczystości systemu i kliknij „Konfiguracja i informacje” Przezroczystość systemu może pomóc Ci zastosować efekt przezroczystości w różnych częściach okien, takich jak Eksplorator Windows, menu prawym przyciskiem myszy i menu podręczne, pasek zadań, menu Start, karteczki, pulpit i ikony, Windows Media Player, Firefox i Chrome oraz przeglądarka Internet Explorer. Możesz wybrać jeden lub więcej obszarów systemu Windows, aby zastosować efekt przezroczystości. To jest ze strony [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LINK DO STRONY - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na dole na niebiesko linki do pobrania Quote
Guest Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 Ja mam czarne tło i litery szare Nie wiem dlaczego tak się robi jak się wkleja tekst. Wkleje trochę a reszta idzie dalej tak samo. Quote
Mr.T Posted April 21, 2020 Report Posted April 21, 2020 24 minuty temu, zbigniew59 napisał: Nie wiem dlaczego tak się robi jak się wkleja tekst. usun formatowanie tekstu :D Quote
Guest Posted April 22, 2020 Report Posted April 22, 2020 Baardzo merytoryczna i baardzo pomocna opinia. Quote
jorg35 Posted April 22, 2020 Report Posted April 22, 2020 Ja też nie polecam,badziew jakich mało. adonx likes this Quote
mitpio Posted April 22, 2020 Report Posted April 22, 2020 Może wieszać system ,pozostawia artefakty na ekranie które znikają po odświeżaniu ,większe zużycie ramu.[emoji6]Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka Quote
mitpio Posted April 22, 2020 Report Posted April 22, 2020 Czy działa na 18363.778?Tak działa ale nie polecam trzeba czekać na działającą wersję aeroWysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka Quote
Recommended Posts