ZengV Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Witam, nie wiem dlaczego ale mam mało fps w grach pomoże ktoś? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
bison616 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Mało to znaczy ile ?/ I w jakich grach ? Cytuj
VACek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 44 minuty temu, ZengV napisał: Witam, nie wiem dlaczego ale mam mało fps w grach pomoże ktoś? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
ZengV Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 @bison616 W cs go kiedyś czyli pare miesięcy temu stałe 60 fps teraz ledwo co 40 fps :/ Cytuj
C9S Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 2 minuty temu, ZengV napisał: @bison616 W cs go kiedyś czyli pare miesięcy temu stałe 60 fps teraz ledwo co 40 fps :/ pewnie jakaś aktualizacja wyszła do gry i przez to a czy w innych grach problem występuje? Cytuj
wiemar Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 2 rdzenie i bardzo słaba grafika. to jest laptop prawda? to cudów tu się nie spodziewaj. zresztą ja bym nigdy nie zainstalował dziesiątki na takim sprzęcie Cytuj
VACek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Godzinę temu, ZengV napisał: W cs go kiedyś czyli pare miesięcy temu stałe 60 fps teraz ledwo co 40 fps :/ Ja mam w lapku i5 3210m i pare lat temu miałem spokojnie te 120fps w csie teraz to jak złapie 30 stabilne to jest miodzio dla tego zrezygnowałem z grania na lapku i kupiłem se za 300zł budżetowego kompa i póki co daje rady w cs:go Cytuj
ZengV Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Mam pytanko jaki Windows polwcalibyscie zainstalować na tym laptopie ps. Windows 10 jest wykastrowany do 0 Cytuj
VACek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 3 godziny temu, ZengV napisał: Mam pytanko jaki Windows polwcalibyscie zainstalować na tym laptopie ps. Windows 10 jest wykastrowany do 0 Lekkiego moda 7, w zależności ile masz ramu jak mniej niż 4gb to 32bitową wersję, a później prawidłowo zainstalowane sterowniki Cytuj
C9S Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Napromieniowany napisał: Najlepszym rozwiązaniem byłby Windows XP ale teraz już jest nieopłacalny , Windows 7 najlepiej mod ale cudów nie oczekuj. xp to retro już na to 7 lub 8.1 a tu 32 bitowy ale z tego co wiem na 32 bit słabo cs chodzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi