88jankowalski88 Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Latarka LED HD Pro v1.66 Opis Istnieje wiele aplikacji-latarek (flashlight), dlaczego wybrać właśnie tę? - Jest prosta i dobrze zaprojektowana- uruchom ją jednym przyciskiem i od razu korzystaj ze światła- wykorzystuje zintegrowaną latarkę FlashLight- wykorzystuje także twój wyświetlacz jako źródło światła (działa na wszystkich urządzeniach)- dla szybkiego dostępu dodaj widget Wypróbuj ją! Jest najlepsza wśród aplikacji tego typu! Download: Latarka LED HD Pro v1.66 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
toine Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Link wygasł Wysłane z mojego SM-G900F Cytuj
WinSxS Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Dużo praktyczniejsze jest Disco Light, pozwala na zwykłą latarkę, światła w rytm muzyki, światło potrzęsając telefonem, stroboskop... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
br4kus Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ja tam zawsze używałem CMowej latarki, która dodatkowo ma ikonkę w szybkich ustawieniach Cytuj
WinSxS Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Nie każdy ma jednak CM, niestety Cytuj
k3vin Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 FlashLight HD LED Pro v1.88.02 Waga: 4,03MB [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
slawektor Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Edit, ta w poście wyżej najnowsza: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] What's in this version : (Updated : Oct 16, 2015) Fixed to work on some devices Minor bugfixes Cytuj
k3vin Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2016 FlashLight HD LED Pro v1.93.11 Flashlight 1.93- Fix for all Android 6.0 devices (Marshmallow)- Minor bugfixes for all models [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi