COVID19 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Witam, mam problem z moim komputerem jest dość stary względem wieku, natomiast był prawie nie używany i jest w idealnym stanie. Nie mam pojęcia, czemu mi ścinają się gry o bardzo małych wymaganiach (np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ). Gra po włączeniu strasznie się ścina, choć na moje wymagania powinna bez problemu chodzić. Co sądzicie? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
VACek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Brak sterowników lub źle zainstalowane. Cytuj
COVID19 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 4 minuty temu, M4T napisał: Brak sterowników lub źle zainstalowane. Też na początku tak myślałem to zaktualizowałem i nadal jest problem... W jaki sposób mogłem "źle" zainstalować sterownik? Do aktualizacji sterowników używam tego programu ( [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ) ręcznie bądź przez instalator je aktualizuje. Jak uważasz sterownik karty graficznej jest problemem? Cytuj
VACek Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Możliwe że ta grafika nie daje rady. Cytuj
COVID19 Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Jak inni sądzicie to wina karty graficznej czy sterownika? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi