fandango Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Podczas instalacji wyświetla mi się komunikat o błędzie 0x800F0906 bez względu na sposób instalacji frameworka czy to przez włącz wyłącz funkcje systemu windows czy instalator ze strony microsoft, również [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] również ten framework nie chce się zainstalować przy 66,5% wyskakuje mi błąd 0x800f081f, pobrałem WindowsUpdateDiagnostic by naprawić błąd 0x800f081f niby naprawiło a i tak nadal w żaden sposób nie mogę zainstalować frameworka 3.5. Jakieś pomysły? Cytuj
4rthur Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Witam. Spróbuj tak: znajdź sobie plik CBS.LOG. Tam powinno być napisane, dlaczego instalator się zatrzymał. Ostatnio przerabiałem problem z instalacją office'a i tam się doszukałem rozwiązania. Daj znać jak poszło. Cytuj
slawektor Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2014 Tu Masz rozwiązanie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Trzeba odinstalować te dwie łaty: KB2966826 KB2966828 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi