Skocz do zawartości

Windows 7 Game x64 23.02.2022 by BGT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mega wstawka. Bardzo dziękuję za podzielenie się nią.

Jakiekolwiek szukanie przez menu start nie działa, ale walić to, ile razy dziennie szuka się czegoś co w praktyce wie się i tak gdzie jest.

Instalacja trwała zaledwie 40 minut, bo wpatrując się w "Finalizację instalacji" w tle instalowała się spora ilość Visual Studio Runtajmów.
Wiadomo, że w przyszłości w razie potrzeby same by się zainstalowały, ale lepiej mieć je na zapas.

Najbardziej boli mnie usunięcie Windows Powershella.
Za jego pomocą wpisywałem jedno polecenie "choco install steam discord teamspeak qbittorent -f -y" i miałem wszystko co potrzebne zainstalowane, a teraz niestety manualnie pobieranie instalek i pilnowanie Dalej, Dalej, Zakończ.

Zmarnowałem za dużo czasu na naprawę braku Powershella, więc (chyba, że jest na to łatwy poradnik) pozostałym ludziom odradzam szukanie rozwiązania.

Zostaję na tym modzie, bo nie chce mi się dalej szukać, a jednak kastracja siódemki robi swoje.
Btw. po co kastrować wersję Ultimate jak Professional w większości przypadków wystarczy?

Miałem nadzieję, że zostanę tej modyfikacji dłużej, jednak muszę szukać dalej.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

U mnie również nie wykrywa sterowników, kiedyś bez problemów instalowałem tego Windowsa a teraz są problemy. Próbowałem przez każdy możliwy port USB, nagrywałem w GPT i MBR, aktualizowałem BIOSa, próbowałem wszystkiego i nic. Laptop Lenovo B50-80